Sejler i en contessa 28

Om at være ny sejler

Lidt om ham Henrik

Nu hvor bloggen er ny, kunne det være på sin plads at præsentere den ene skribent.

Jeg hedder som sagt Henrik og er i skrivende stund 51 år gammel. For næsten to år siden mødte jeg en kvinde der havde en båd.

Og derfra tog det ret hurtigt fart. Jeg fik lov at komme lidt med ud, og derefter gik det så hurtigt som det kunne med at få mig meldt ind i en sejlklub og starte sejlads- uddannelse.

Jeg har altid drømt om at have en båd, men troede at det var de ustyrligt rige der var den glæde forundt. Men det viser sig jo, at de fleste kan være med. Det handler mest om prioritering. Hvis man kan have et lille sommerhus, kan man også vælge at have båd i stedet.

I dag er jeg igennem navigationsdelen af uddannelsen og går til praktisk sejlads, hvor man lærer at manøvrere og betjene en båd. Og det har vi allerede god gavn af når vi sejler i vores egen båd. De første gange opførte jeg mig som en uskolet landkrabbe. Og nu er jeg da kommet så langt at jeg kan tale sproget sejladsk, og kan være til nytte for kaptajnen, som også er min kæreste.

Og ud over bådhobby, så er jeg far til to næsten voksne børn, som jeg håber at lokke lidt nærmere til det maritime liv. Og så er jeg kæreste med Ane som er bloggens skaber og som også kommer til at skrive indlæg.

Målet for mig er at forsøge at afdramatisere det at være bådejer, så flere får lyst til at være med, ved at beskrive min indgang i sejlermiljøet.

Jeg håber at du vil finde os læseværdige.

2 kommentarer til “Om at være ny sejler”

  1. Hej med jer.. faldt lige over denne blog, ifm. med fire forum på facebook, hvor Ane jo også er. Jeg er selv 54.. landkrabbe, selvom jeg stammer fra Marstal, jeg har dog roet kajak, men mere er det ikke blevet til. Nu vil jeg nyde at læse jeres blog om sejlerliv, og glæden derved. .. jeg har selv tænkt lidt på fire konceptet.. men må indrømme, det for min del kun bliver delvist.. jeg når ikke i mål tidsmæssigt. Da jeg også har fået et lille vink med en vognstang, om jeg ikke er udødelig, tænker jeg også over hvordan man både kan leve billigere, mindre slidsomt, og mere oplevelsesrigt. Bedste hilsner til jer, Ole.

  2. Hvor hyggeligt at du kommenterer. Jeg tror vi er flere der gerne vil være økonomisk uafhængige til at sejle 🙂
    Det er i hvert fald en stor motivation.

Der er lukket for kommentarer.

Scroll til toppen